Últims videos

Qui som

Es fa ja difícil recordar com o en quin precís moment va començar aquesta bogería, aquest viatge. Però us podem assegurar que 12 anys després, la passió, les ganes i la motivació, continúen intactes, igual de brillants com ho eren ara fa ja tant de temps.
Icestorm, és el somni d'alguns bojos que encara creuen que poden convertir la seva passió en una forma de vida.
És el projecte que ens ha mantingut i encara ens manté feliços i contents día a día.
I sabeu una cosa? Encara que això no arribi més lluny, encara que això acabés ara mateix, en aquest precís instant, haurà valgut la pena.
Per tota la gent que ens ha donat suport, per tota la gent que ens ha fet vibrar concert rera concert. Per tota la gent que s'ha emocinat amb alguna de les nostres cançons, per tots ells, és a dir, per tots vosaltres, podem dir que això ja ha valgut la pena.
Hem fet molts amics, molts. Hem crescut junts amb aquesta colla de sonats amb els que toco, hem passat per coses brutals, per moments de felicitat i per moments extremadament difícils. Això és el que ha construït un vincle fort i poderós entre nosaltres, que espero, mai desapareixi.
Només dir-vos que el viatge continúa. Que estem més motivats que mai, i que el grup, ara mateix, està en un dels seus millors moments tant a nivell personal, com a nivell musical. El temps, els amics i seguidors, ens han fet assolir una maduresa, que és ara mateix una eina poderosíssima, i que pensem fer servir fins a les seves darreres conseqüències.
Si la nostra música pot inspirar, ajudar, motivar a altres, serà un honor per nosaltres.
Així que després d'un GRÀCIES enorme, us diem. Prepareu-vos. La tempesta s'acosta.
Icestorm

Saga a spotify

Berguedana de Trash i Cal Vidal

Últims tweets